CES 2018: TPCAST annoncerer trådløs adapter til Windows Mixed Reality Headsets

TPCAST lancerede sidste år deres adaptere, som gør henholdsvis HTC Vive og Oculus Rift trådløse. I en pressemeddelelse fortæller de, at de også arbejder på en TPCAST adapter til Windows Mixed Reality headsets. 

TPCAST adapter til Windows Mixed Reality Headsets

TPCAST har haft travlt op til CES, verdens største elektronikmesse, som løber af stablen fra d. 9 – 12 Januar. I en netop udsendt pressemeddelelse fortæller de, at de også arbejder på en TPCAST adapter til Windows Mixed Reality Headsets.

TPCAST lancerede sidste år deres adaptere, som gør henholdsvis HTC Vive og Oculus Rift trådløse, så man slipper for besværet med ledninger.

Den TPCAST adapter til Windows Mixed Reality Headsets, som skulle komme senere på året, kommer i en OEM-udgave. Det betyder, at istedet for at udvikle en adapter til hvert enkelt Windows Mixed Reality Headset der er på markedet,
har TPCAST valgt at lave et såkaldt reference-design af deres VR-modul, som understøtter alle Windows Mixed Reality Headsets.

Dette reference-design vil inkludere TPCAST´s patenterede trådløse teknologi, som hver producent mod betaling kan producere et trådløst VR-modul udfra.

I efteråret 2017 præsenterede Microsoft fem forskellige Windows Mixed Reality Headsets fra henholdsvis Dell, Acer, HP, Lenovo og Asus, som vil kunne gøre brug af dette reference-design.

Ved at tilbyde et OEM reference-design får TPCAST en indgang til et nyt stort marked, og udvider samtidigt markedet for trådløst VR.

“Vi er glade for at introducere denne nye platform indenfor trådløst VR, som muliggør video i høj kvalitet og næsten ingen latenstid på forbindelsen, ligesom vores andre TPCAST produkter. Herudover vil både Windows Mixed Reality,
og andre 3K/4K headsets være understøttet af platformen.” Siger Michael Liu, CEO hos TPCAST.

Banebrydende teknologi

Denne banebrydende trådløse VR-løsning kræver et minimum af latenstid på forbindelsen for at kunne vise 3K/4K HD video med 90 fps. Herudover kræver Windows Mixed Reality´s inside-out tracking, som sender video tracking data fra headsettet til PC´en, en høj bit-rate trådløs data-forbindelse.

Den tekniske udfordring ved at designe en TPCAST adapter til Windows Mixed Reality headsets er, at en enkelt kanal til den trådløse forbindelse, ikke kan understøtte både HD video og tracking data. TPCAST´s løsning for Windows Mixed Reality leverer en 60 GHz high speed kanal og giver den største data båndbredde i hele VR-industrien. Hvilket vil give den bedste video-kvalitet og næsten ingen latenstid på forbindelsen.

“Vi er committet til VR/AR-markedet og har udviklet trådløs VR teknologi, som sikrer en stabil VR-løsning til
Windows Mixed Reality Headsets”, slutter Michael Liu, CEO hos TPCAST.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om TPCAST til Windows Mixed Reality headsets på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

 

By |2018-01-10T07:40:41+00:00januar 8th, 2018|

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder indenfor VR, AR og MR fra ind- og udland.