TPCast præsenterer en Business Edition af deres trådløse adapter

Af |2018-04-06T07:17:47+00:005. april 2018, 11:42|Virtual reality (VR)|

Vi har tidligere skrevet om TPCast, som har udviklet en trådløs adapter, der kan gøre både HTC Vive og Oculus Rift trådløse. Før påske præsenterede de en TPCast Business Edition af deres adapter, som først kommer ud på det amerikanske marked, og som understøtter op til fire brugere samtidigt.

TPCast er snart klar med en Business Edition af deres trådløse adapter

Den første version af TPCast´s Business Edition af deres trådløse adapter, som i første omgang understøtter HTC Vive, gør det muligt at være fra to til fire brugere i samme lokale. Og det uden at det påvirker forsinkelsen på 2 millisekunder, som selskabet tidligere har annonceret at deres adaptere kan levere.

Den nye TPCast Business Edition er målrettet lokationer, hvor flere brugere er samlet. Ifølge TPCast selv er det bl.a. indenfor sundhedsvæsnet, autobranchen, ejendomsbranchen og på uddannelsesinstitutioner. Den nye adapter bliver først lanceret i USA, hvor salget starter i 2 kvartal.

Der er endnu ikke meldt noget ud om hvornår TPCast sender deres Business Edition på markedet i Europa.

Når den kommer på markedet i USA understøtter den kun HTC Vive, men det er planen at den i løbet af 3 kvartal i år vil understøtte flere VR-headsets, bl.a. Oculus Rift og Windows Mixed Reality-headsets.

Årsagen til at den første version understøtter HTC Vive, er formentlig at HTC Vive i januar måned præsenterede deres egen trådløse adapter, som kommer til at virke med både Vive og Vive pro. Så TPCast har sikkert haft travlt med,
at få deres Business Edition på markedet inden HTC Vive sætter deres adapter til salg.

Vi følger op så snart der er nyt omkring, hvornår den sættes til salg i Danmark.

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om TPCast på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder