Velkommen til det nye VRNEWS.DK!

Af |2018-09-17T13:56:17+00:0017. september 2018, 11:21|360 grader, Augmented reality (AR), Mixed reality (MR), Virtual reality (VR)|

VRNEWS.DK overtages af det århusianske kommunikationsbureau Cadpeople A/S. Sitet er således ejet og finansieret af Cadpeople, men samtidig et objektivt nyhedsmedie – og alle kan byde ind.

Visionen er at have et nyhedssite, der samler den danske VR- og AR-scene. Vi vil udbrede kendskabet til de nyeste teknologier og fortælle om de innovative cases, der foregår både inden for landets grænser og ude i den store verden. VRNEWS.DK skal være til gavn for hele branchen, og derfor forpligter vi os til at fortælle historier for og om alle, der på den ene eller anden led arbejder med VR og AR – om det er store koncerner, små bureauer, udviklere, uddannelsesinstitutioner, eller noget femte.

Vi har taget det første skridt og rakt hånden ud til en håndfuld aktører, som vi mener fortjener en plads i spalterne på VRNEWS.DK, men selv hvis du ikke har hørt fra os, er dine inputs, cases og historier altid velkomne på redaktion@vrnews.dk.

Vi vil i løbet af den nærmeste fremtid give sitet et nyt visuelt look – men allerede fra denne uge vil vi igen holde dig opdateret på de nyeste udviklinger inden for VR og AR. I samme omgang nulstiller vi tilmeldingerne til vores nyhedsbrev – så hvis du i fremtiden vil modtage det ugentlige nyhedsoverblik, kan du tilmelde dig her: