HTC Vive er klar med en Vive Pro Bundle som inkluderer controllere og base stationer

Af |2018-04-03T19:44:16+00:003. april 2018, 19:28|Virtual reality (VR)|

Vi nærmer os d. 5 april med hastige skridt, datoen hvor det nye Vive Pro sættes til salg. I et blogindlæg skriver HTC Vive, at de samme dag er klar med en Vive Pro Bundle, til dem som ikke har et Vive-sæt i forvejen. 

HTC Vive er klar med en Vive Pro Bundle d. 5 april

For en lille måned siden meldte HTC Vive ud, at det nye Vive Pro headset ville blive sat til salg d. 5 april i år, en dato som også markerer to-årsdagen for lanceringen af HTC Vive.

Til stor overraskelse for de fleste, var prisen på de ca. 6.500,- som blev offentliggjort på samme tid, kun for selve headsettet, og alt tydede på at man selv skulle have både controllere og base stationer fra den originale HTC Vive, for at kunne anvende Vive Pro headsettet.

I et blogindlæg skriver HTC Vive nu, at de i anledningen af to-årsdagen for HTC Vive, også er klar med en Vive Pro Bundle d. 5 april.  Den annoncerede Vive Pro Bundle som inkluderer både Vive Pro headsettet, samt to controllere og to base stationer, får et prisskilt på ca. 8.800 kr.

Herudover får nuværende Vive-ejere, som køber en Vive Pro, også ca. 650 kr. til at købe indhold for på Vive´s indholdsplatform Viveport, og herudover forlænges deres Viveport abonnement til ét år.

Vive Pro kommer med en dual OLED skærm, med en opløsning på tilsammen 2880 x 1600, det er en forbedring af opløsningen på 78%, i forhold til det oprindelige Vive headset. Det giver en bedre oplevelse af virtual reality, hvor alt lige fra tekst, grafik og den samlede oplevelse vil stå meget skarpere.

Det er værd at bemærke, at både de to medfølgende controllere og de to base stationer, kun kommer med SteamVR Tracking-teknologi version 1.0. Som vi tidligere har skrevet om, er Valve som står bag tracking-teknologien til Vive,
snart klar med en version 2.0 af deres tracking-teknologi.

Version 2.0 gør det bl.a. muligt at anvende fire base stationer, som sikrer en mere præcis tracking af brugerens bevægelser. Herudover giver den nye teknologi også mulighed for at lave et “play-area” på op til 10×10 meter.

Der er dog ikke meldt nogen konkret lanceringsdato ud for den nye version, så indtil det sker er version 1.0 et fint alternativ.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Vive Pro Bundle på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder