CES 2018: HTC Vive præsenterer Vive Pro

Da HTC Vive i sidste uge lagde et kryptisk billede ud på de sociale medier, begyndte mange at spekulere i, om der ville blive lanceret et nyt headset fra dem idag. De fik ret, HTC Vive har netop præsenteret Vive Pro på CES 2018, et VR headset som sætter nye standarder for high-end virtual reality.

HTC Vive præsenterer Vive Pro

HTC Vive har idag præsenteret nogle rigtig spændende nyheder på CES 2018, hvoraf den største nyhed uden tvivl var lanceringen af Vive Pro. Det er et helt nyt VR headset fra Vive, som er bygget til VR-entusiaster og virksomhedskunder, som vil have det bedste billede og lyd til deres VR-oplevelser.

Vive Pro kommer med en dual OLED skærm, med en opløsning på tilsammen 2880 x 1600, det er en forbedring af opløsningen på 78%, i forhold til det oprindelige Vive headset.

Det giver en bedre oplevelse af virtual reality, hvor alt lige fra tekst, grafik og den samlede oplevelse vil stå meget skarpere. Det nye headset kommer også med integrerede high-performance høretelefoner med en indbygget forstærker, som giver en sublim lyd.

Vive Pro´s rem er udviklet, så den er mere ergonomisk og mere behageligt at have på hovedet. Et lille tandhjul gør det nemmere at indstille remmen, så vægten fordeles rigtig når man har headsettet på.

Herudover kommer headsettet også med en dobbelt mikrofon, med aktiv støj-reduktion.

Sidst men ikke mindst er der også placeret to kameraer på fronten, som skal opfordre udviklere til at være kreative.

“Der er et stort behov på VR-markedet for premium VR-oplevelser med en højt-opløselige skærm, integreret lyd og de bedste komponenter der findes,” siger Daniel O’Brien, GM U.S., VIVE. “Vive Pro giver en øjeblikkelig opgradering af
VR-oplevelsen for både VR-entusiaster og virksomheder, som vil have det bedste på markedet.”

Der er endnu ikke nogle oplysninger om lanceringsdato eller pris på Vive Pro.

 

Du kan se den officielle trailer for Vive Pro herunder:

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Vive Pro på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

By |2018-01-29T20:59:37+00:00januar 9th, 2018|

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder indenfor VR, AR og MR fra ind- og udland.