CES 2018: Vive Video understøtter nu også Vimeo

Dette års CES har bl.a. budt på lancering af det nye Vive Pro og en trådløs adapter, som kan gøre både Vive og Vive Pro trådløse. På software-siden har HTC Vive også haft travlt bl.a. med lanceringen af Viveport VR. Vive Video har også fået en opdatering, og Vive Video understøtter nu også Vimeo, som er den største annonce-fri video-platform. 

Vive Video understøtter nu også Vimeo

HTC Creative Labs har idag rullet en ny opdatering ud til Vive´s VR video-afspiller, Vive Video. Vive Video gør det nemmere for brugere med både en HTC Vive og Oculus Rift, at søge i et stort arkiv med VR video-indhold i høj kvalitet. Vive Video understøtter nu også Vimeo efter den nye opdatering er blevet rullet ud.

Med den nye opdatering af Vive Video, får brugerne nu adgang til at udvalg af Vimeo-indhold, som de kan browse igennem. Alle videoer vil kunne ses med headsets, som er kompatible med Vive Video.

“Uanset om vi udvikler vores egne løsninger eller samarbejder med andre innovative platforme, så er Vimeo committet til fremtidens historie-fortælling og til at finde nye måder at støtte vores brugere på.” Siger Christophe Gillet, GM for Vimeo´s Creator Platform.

“Integrationen med Vive Video viser ikke kun en del af Vimeo´s indhold i den bedste kvalitet, det giver også vores brugere en spændende ny måde at præsentere deres arbejde på og interagere med seerne,” slutter han.

Den nye opdatering af Vive Video er ude nu, og tilgængelig til både Vive og Google´s Daydream-platform.

Videoen herunder viser hvordan man browser og søger i indholdet fra Vimeo:

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Vive Video på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

By |2018-01-11T09:05:31+00:00januar 11th, 2018|

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder indenfor VR, AR og MR fra ind- og udland.