CES 2018: HTC Vive præsenterer Viveport VR

HTC Vive har haft travlt til dette års CES, både med lancering af deres adapter, som kan gøre Vive og Vive Pro trådløse. Men i særdeleshed også med lanceringen af Vive Pro. Det har dog ikke kun handlet om HTC Vive´s hardware, der er også kommet en opdatering af Viveport, som er Vive´s app-store. De kalder opdateringen Viveport VR. 

HTC Vive præsenterer Viveport VR

Vi så for nyligt Oculus lancere et helt nyt Oculus Home, og med Viveport VR forsøger HTC Vive også at gøre deres
“app-store” mere interaktiv og brugervenlig.

Viveport blev oprindeligt lanceret for et år siden, som en platform hvor brugere kan vælge imellem flere end 1.000 forskellige VR-titler, herunder både spil og VR-oplevelser. Sidenhen har HTC Vive også lanceret et Viveport abonnement, hvor man for et fast månedligt beløb får adgang til 5 forskellige titler i en måned. Det er dog ikke alle VR-titler, som er tilgængelige med dette abonnement, men blot nogle udvalgte titler.

Med Viveport VR bliver selve navigationen i virtual reality gjort mere brugervenlig, og brugerne får samtidig nogle nye funktioner.

En af de nye funktioner er bl.a. VR Previews, som giver brugeren mulighed for at se et kort preview af det spil eller program, som de overvejer at købe, inden man beslutter sig.

Viveport VR er tilgængeligt nu, men i en early-access version, for at få brugerne til at prøve det af og komme med feedback, inden det bliver rullet helt ud.

Du kan se i videoen herunder, hvordan Viveport VR kommer til at se ud.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Viveport VR på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

By |2018-01-11T07:04:58+00:00januar 11th, 2018|

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder indenfor VR, AR og MR fra ind- og udland.