Verdenspremiere på VR dokumentaren Beyond The Wall

Af |2018-04-05T02:40:37+00:0014. marts 2018, 13:24|Virtual reality (VR)|

På dette års CPH:DOX som er kurateret af CopenX, løber af stablen fra d. 15 – 25 marts. I år er der verdenspremiere på VR-dokumentaren Beyond The Wall, som bl.a. danske Mikkel Keldorf og Mikkel Cantzler står bag.

Verdenspremiere på VR-dokumentaren Beyond The Wall

VR-dokumentaren Beyond The Wall placerer dig midt i en af verdens farligste regioner: The Northern Triangle i Centralamerika. Skrupelløse bander og narkokarteller har overtaget styringen i området, hvilket får hundredetusindvis af mennesker til at migrere væk herfra hvert eneste år.

I Honduras bliver du blandt andet sat ansigt til ansigt med en mor, som har fået sine to døtre på 11 og 18 kidnappet og myrdet af bandemedlemmer. Du tager turen nordpå mod USA i en smuglerbåd lavet af lastbildæk og hopper på det berygtede godstog “La Bestia” (Bæstet).

På toget møder du mennesker, der er undervejs på deres livs farligste færd. Du oplever på egen krop, hvad de mennesker, som præsident Donald Trump vil gøre alt for at holde ude af USA, flygter væk fra.
Du finder ud af, hvad der egentlig sker på den anden side af muren.

VR-dokumentaren beyond the wall

Det er bl.a. danske Mikkel Keldorf og Mikkel Cantzler som står bag filmen, som er banebrydende i sin genre, da den kombinerer traditionelle dokumentaristiske og journalistiske virkemidler i kombination med det nye medies muligheder.

Beyond The Wall kan opleves på Kunsthal Charlottenborg i CPH:DOC´s VR-biograf.

Du kan læse mere om filmen og købe billetter til VR-biografen her

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om VR-udstillinger på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.