VR er kommet til Møn: MVtv Virtual Reality Studios åbner i Stege

MVtv Virtual Reality Studios har åbnet et nyt VR-studie i Stege på Møn.

Tidligere har VR-studiet ligget i mindre lokaler i Borre på Møn. Men nu rykker indehaveren Les Ellis studiet til Stege for at vise borgerne og turisterne hvor sjovt og spændende det er at gå med ind i den virtuelle verden. Det fortæller MVtv Virtual Reality Studios i en pressemeddelelse.

Du kan finde VR-studiet på Ulvshalevej 8 i Stege eller læse mere på MVtv.today. Hvis du ikke kan komme forbi studiet selv, kan du få en fornemmelse for, hvad du måske kan opleve, ved at se denne virtuelle rundvisning i de tidligere lokaler:

Flere og flere VR-venues i Danmark

MVtv er hverken det første eller det eneste sted i landet, hvor man kan få lov at prøve virtual reality på egen krop. Over de seneste år er flere og flere VR-venues skudt op, og VR-bølgen er altså også kommet til Møn.

På vores danmarkskort kan du se en lang række steder, hvor du kan prøve VR i Danmark. Klik på de blå markører for mere information:

Vi tager forbehold for, at der måske er venues, der ikke er markeret på kortet. Du er velkommen til at tippe os på redaktion@vrnews.dk.


Husk, at du kan deltage i debatten under artiklen. Det kan du også på Facebook og LinkedIn, hvor vi holder dig opdateret med de seneste VR- og AR-nyheder fra ind- og udland. Du kan også tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev i bunden af siden.