Kom med ud i rummet med ny VR-film fra National Geographic

Af |2018-04-20T08:39:55+00:0017. april 2018, 08:14|360 grader, Virtual reality (VR)|

En ny VR-film fra National Geographic forsøger at give os et indblik i, hvordan livet er ombord på det internationale rumfartøj ISS langt væk fra jordens overflade.

Kom med ud i rummet med ny VR-film fra National Geographic

Nu kan du komme med ud i rummet med en ny VR-film fra National Geographic. I forbindelse med optagelserne til dokumentar-serien One Strange Rock på National Geographic, blev der i slutningen af 2017 lavet nogle helt unikke 360 graders optagelser ombord på ISS.

Ved at placere et 360 graders kamera forskellige steder på det internationale rumfartøj, får seerne et indblik i astronauternes hverdag, som for det meste foregår i vægtløs tilstand.

I videoen får vi bl.a. at vide, at ISS flyver rundt om jorden seksten gange om dagen, dvs. seksten solopgange og seksten solnedgange. Det gør det svært for kroppen, at vide hvornår det er dag og hvornår det er nat.

Det er første gang, at der nogensinde er lavet denne type optagelser ude i rummet, som giver et helt andet indtryk end man er vant til med almindelige video-optagelser.

Du kan se filmen i 360 grader herunder:

Bemærk; Hvis du læser denne artikel i en browser på din smartphone eller tablet, vil du ikke kunne afspille videoen i 360 grader. Du kan se den ved at hente YouTube-appen ned på din enhed og klikke her.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om 360 graders videoer på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder