OM OS

Udbredelsen af virtual reality, augmented reality og mixed reality på den danske tech-scene er kun vokset de seneste par år, men der manglede et nyhedsmedie som kunne holde danskerne opdateret med udviklingen indenfor disse områder.

Derfor opstod VRNEWS.DK, som er sat i verden for at holde de mange virtual reality-interesserede danskere opdateret på, hvad der rører sig både i ind- og udland.

Vi bestræber os på at være de første med de seneste nyheder, og vil løbende lancere nye tiltag på siden, så vores læsere altid får den bedste oplevelse.

Har du en historie, et produkt eller et event, som du mener at vi skal skrive om, så kontakt os gerne på redaktion@vrnews.dk

 

BANNER- OG JOBANNONCER

På VRNEWS.DK har du som annoncør mulighed for at nå ud til vores mange læsere, der alle har det til fælles, at de interesserer sig for virtual reality, augmented reality eller mixed reality.

Mulighederne for dig som virksomhed er mange, hvadenten du ønsker at få kontakt til potentielle jobansøgere eller at annoncere på sitet med en af vores banner-løsninger. Uanset hvad er vi sikre på, at vi sammen kan finde den løsning, der passer præcis til dig og det budskab, du gerne vil ud med til vores læsere.

Hvis du gerne vil høre mere om mulighederne, kan du kontakte Kim B. på kb@vrnews.dk