Annonce

VRNEWS.DK lancerer søstersite til de spil-interesserede; VRGAMERS.DK

VRNEWS.DK lancerer søstersite

VRNEWS.DK har snart eksisteret i halvandet år, og har fra start leveret nyheder om alt hvad der rører sig indenfor VR, AR og MR, og nu lanceres VRGAMERS.DK, som er et et søstersite, der udelukkende vil fokusere på VR- og AR spil.

VRNEWS.DK lancerer søstersite

VRNEWS.DK gik i luften i efteråret 2016, hvor vi fra start forsøgte at favne bredt indenfor VR og AR, med dækning af alt ligefra nyheder om hardware, spil, apps og business cases.

I takt med at business cases er begyndt at fylde mere i vores nyhedsdækning, er dækningen af spil blevet nedprioriteret på sitet. Derfor lancerer vi idag et nyt nyhedssite ved navn VRGAMERS.DK, hvor vi vil samle alle nyheder om VR- og AR-spil.

VRGAMERS.DK vil fokusere på VR- og AR-spil, og vil dagligt bringe de seneste nyheder og anmeldelser af VR- og
AR-spil og hardware til alle platforme.

Annonce

Man sagde i starten om VR, at det primært var en gimmick, som kunne anvendes til at spille spil med. Og selvom det langsomt har ændret sig, er der stadig en voksende gruppe af VR-fans, som har taget det nye spil-format til sig, det er dem VRGAMERS.DK vil henvende sig til.

Samtidig er AR-spil også begyndt at vinde frem på smartphones og tablets, og derfor er det naturligt også at tage det med i vores nyhedsdækning.

 

Sitet er live nu og kan findes her.

Du kan følge VRGAMERS.DK både på Facebook og Twitter

 

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder

Annonce
Annonce