Europas største vandland er klar med VR i vandrutchebane

Af |2018-04-11T20:18:35+00:0011. april 2018, 20:13|Virtual reality (VR)|

2018 har indtil videre budt på lancering af flere VR-forlystelser i forlystelsesparker verden over, hvor bl.a. Legoland i Florida for nyligt åbnede en helt ny VR-forlystelse og herhjemme får vi snart verdens første
VR-paraglide forlystelse
. Nu har en forlystelsespark i Tyskland givet deres vandrutchebane en ekstra dimension med VRSlide.

Europas største vandland er klar med VR i vandrutchebane

Galaxy Erding er Europas største indendørs- og udendørs vandpark og den ligger i Tyskland. I februar måned åbnede de op for VR i en af deres populære vandrutchebaner. De kalder forlystelsen for VRSlide, som gør det muligt at prøve en vandrutchebane med et par VR-briller på.

De specialtdesignede VR-briller er vandtætte, så vandet ikke kan trænge ind til den Samsung Galaxy S8 smartphone,
som sidder inde i brillen og leverer selve VR-oplevelsen. Siden den åbnede i februar har flere end 10.000 besøgende prøvet den nye VR-oplevelse.

Brugerne kan vælge imellem to forskellige VR-oplevelser; Galaxy, som sender dig igennem en magisk port og ind i en verden fuld af rumvæsener. Og Sky World, hvor man følger efter nogle sommerfugle, som flyver rundt.

 

Avanceret teknologi sikrer en god oplevelse i VR

I størstedelen af de VR-forlystelser vi har skrevet om, er hele det virtuelle univers synkroniseret med forlystelsens fart og bevægelser, så alle brugere får den samme oplevelse. Udfordringen ved en vandrutchebane er brugernes fart, som af forskellige årsager ikke er ens for alle.

Ballast VR som har udviklet løsningen har derfor udviklet en løsning, som sikrede en god oplevelse for alle brugere. Herudover har de også måtte udvikle et pålideligt tracking system, som kan beregne brugerens placering i rutchebanen, for at forebygge svimmelhed.

Du kan se videoen fra lanceringen herunder:

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om VR-forlystelser på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

 

Gå tilbage til oversigten og se flere nyheder