Det ufo-lignende 360 graders kamera Vuze+ er netop blevet præsenteret på CES 2018

Vi har tidligere skrevet om det ufo-lignende 360 graders kamera Vuze, som i efteråret fik en række forbedringer. Humaneyes Technologies, som står bag det specielt-formede kamera, har netop præsenteret en opgraderet version på CES 2018. Det nye kamera hedder Vuze+.

Vuze+ er netop blevet præsenteret på CES 2018

Det første Vuze-kamera kom på markedet for snart et år siden, og mindede mest af alt om en lille ufo, med den runde form og kamera-linserne som sidder i kanten. Nu har selskabet bag præsenteret det nye Vuze+, som er en opgraderet version af sin forgænger.

vuze+

Udover også at være et 360 graders kamera, kan det nye Vuze+ klassificeres som et såkaldt VR-kamera,
som professionelle kan anvende til at producere VR-indhold med. Kameraet kommer med forskellige former for værktøjer som kan benyttes til at optage, producere og dele VR-indhold med i Vuze+ ´s økosystem.

Kameraet har forskellige optagemuligheder, med bl.a. muligheden for at lave live-udsendelser. Der medfølger bl.a. også Vuze VR Studio redigeringssoftware, samt adgang til Humaneyes Zone, som er en VR-platform der giver brugere mulighed for at hoste, streame og dele VR-indhold med blot et simpelt link.

Ligesom det første Vuze-kamera, kommer det nye kamera med to linser på hver side, otte i alt. De kan alle optage 3D-infhold og optage 360 graders billede og video. Mikrofonen har fået en opgradering og har fået forbedret lydkvaliteten. Samtidig er Vuze+ også mere vand- og støv-afvisende end dens forgænger.

vuze+

Med det nye kamera vil man også kunne livestreame 3D-video i 4K til både Facebook, YouTube og Periscope.
Har man det gamle Vuze-kamera kan man tilkøbe muligheden for at få benytte live-streaming.

Vuze+ skulle komme på markedet i slutningen af januar.

 

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om det nye Vuze-kamera på VRNEWS.DK

Du kan også følge os på TwitterFacebook og LinkedIn, og få de seneste nyheder direkte i dit newsfeed.

By |2018-01-11T13:38:30+00:00januar 11th, 2018|

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder indenfor VR, AR og MR fra ind- og udland.